Hopp til innholdet
Home » Blogg » Nomads

Nomads

To jenter på tur med bil i bakgrunnen

Nå er sommeren rett rundt hjørnet. Hva er vel ikke bedre da en turer i skog og mark. Nordic Nomads har sett litt på turer i Norge og det er mange flotte turer både for begynneren og den erfarne nomaden. Vi kommer her med et lite utvalg av turene.

Fjellturer for alle

Fjellheimen i Norge er ideell for nomaden. Her er det mange muligheter til å seg langt bort fra folk og fe, slik at du får nytt roen. Ønsker du en enklere tur for å komme deg bort så vil du ha mange fine muligheter for eksempel på Hardangervidda. Dette er stedet med mange overkommelige turer for deg som er ny nomade.

Ønsker du derimot en større utfordring skal du ikke langt for å finne det heller. Her har du kronbladet i norsk natur som er Jotunheimen. Her har du mange flotte og tidvis krevende turer du kan bryne deg på. Hvis du ønsker en god utfordring så kan du ta å gå løs på for eksempel Besseggen.

Hva bør du tenke på når du skal på tur?

Når du som nomads skal ut på tur, så bør du tenke igjennom hva du skal ha med deg. Ofte ønsker du kanskje å gå litt utenfor allfarvei. Da er det viktig å ha med seg riktig og godt utstyr. Du må være forberedt på at været kan skifte raskt, selv om det ser helt strålende ut.

Stikkord: