Hopp til innholdet
Home » Blogg » Turen gjennom Jotunheimen

Turen gjennom Jotunheimen

Jotunheimen vann fjell

nordic nomads kan du lese alt om ulike turer i Norge. Uansett hvor gammel du er eller ferdighetsnivåer ditt, er det alltid en tur du kan gå. Opplev Norge med oss og sjekk sidene våre for inspirasjon og siste nytt av turtips og mer.

Hele Norge

På våre sider kan du lese alt om turer fra hele landet. Enten du drømmer om tur på Besseggen eller å gå jotunheimen på tvers, rafte i Sjoa eller fiske i Alta. Ingen ting er umulig i vårt langstrakte, og tidvis brakke, land. Planlegg din neste Norgestur med en gang.

Norge, som resten av verden, har vært stengt og de store norgesturene har måttet vente. Bruk anledningen med en gang til å oppleve Norge, før byer stenger ned igjen og du ikke kan gå like fritt lenger. Norge er ditt nærmeste ferieland så opplev den varierte, ville og vakre norske naturen nå.

Vakre Jotunheimen

Turen gjennom Jotunheimen kan du bruke noen dager på, eller vie lang tid til. Naturen er både vakker og storslått og naturområdet er stort og allsidig. En tur hit vil du huske lenge. Det er ikke uten grunn at Jotunheimen er et av Norges mest populære turistområder, også for nordmenn.